Suliffiit Peqqissut

Suliffiit Peqqissut

CSR Greenland, Grønlands Idrætsforbund og Departementet for Sundhed har i perioden 2017-2019 gennemført et tre-årigt pilotprojekt, ’Sunde Arbejdspladser’, med uddannelse af ca. 85 sundhedsambassadører, som repræsenterer 26 arbejdspladser i den private og offentlige sektor.

Det overordnede mål med Sunde Arbejdspladser er, at fremme folkesundheden i Grønland gennem aktive indsatser på arbejdspladserne. Uddannelse af sundhedsambassadører understøtter den nationale strategi for folkesundheden, Inuuneritta II.

Hvordan gør sundhedsambassadøren en forskel?

Sundhedsambassadøren er med til at fremme og understøtte sunde forandringer på arbejdspladsen, herunder at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Indsatserne og behovene er meget forskellige fra arbejdsplads til arbejdsplads. Derfor indleder sundhedsambassadøren med at udarbejde en handleplan for arbejdspladsen, samt foreslå aktiviteter, der bidrager til at skabe bedre trivsel.

Grønlands Idrætsforbund vil fra år 2020 udbyde en sundhedsambassadøruddannelse.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Atuarneqarsinnaanngila? Allatassaq taarseruk. captcha txt