Grønlands Erhverv (GE) og CSR Greenland har sammen med Transparency International Greenland (TIG) iværksat Forum for Ansvarlige Indkøb, et fælles, åbent og proaktivt dialogforum mellem aktører med interesser i indkøbsområdet fra både den offentlige og private sektor såvel som civilsamfundet.

CSR Greenland skal arbejde for øget

økonomisk aktivitet og beskæftigelse

Akisussaassuseqartumik pisiniartarnermut oqalliffik

Grønlands Erhverv (GE) og CSR Greenland har sammen med Transparency International Greenland (TIG) iværksat Forum for Ansvarlige Indkøb, et fælles, åbent og proaktivt dialogforum mellem aktører med interesser i indkøbsområdet fra både den offentlige og private sektor såvel som civilsamfundet. Forummet skal arbejde på at finde nye løsninger, der kan skabe vækst, nyttige partnerskaber og forhåbentlig flytte os fra ‘skyttegravskrig’ til dialog og fælles løsninger.

Forummet har udarbejdet en miniguide til både indkøbere og leverandører med det formål at skabe bæredygtig samhandel, der fostrer vækst i samfundet. Læs guiden her:
Forum for Ansvarlige Indkøb – Anbefalinger Hvordan vi bedst øger andelen af lokale indkøb

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Atuarneqarsinnaanngila? Allatassaq taarseruk. captcha txt