Nordic Coastal Cleanup-netværk

 Uani Nutaarsiassat, Pisussat

Nunat uku Island, Færøerne, Danmark, Norge, Sverige, Finland aammalu Åland peqatigalugit CSR Greenland soqutigisaqaqatigiinni Nordic Coastal Cleanup/NCC-imi peqataavoq. Kalaallit Nunaanni Saligaatsooq saligaatsuutitsinissamut ulloritinneqarpoq.

Nunani soqutigisaqaqatigiinni peqataasuni assingusunik saligaatsuutitsinissamut suliniuteqartoqarpoq imaluunniit sinerissap qanittuani saligaatsuutitsinissaq ukkatarineqarluni.

NCC-imi peqataasut 2024-mut ataatsimoorlutik video-liaat uani takujuk:

Nutaarsiassat Kingulliit
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Atuarneqarsinnaanngila? Allatassaq taarseruk. captcha txt