Bæredygtige forretningsstrategier

 I Arrangementer

I foråret forventer vi også at kunne lancere et nyt accelerator-forløb med titlen ‘bæredygtige forretningsstrategier’. Her har vi plads til 12 virksomheder, der gerne vil blive skarpere og dygtigere til at integrere bæredygtighed i strategi og forretning. Vi laver forløbet i samarbejde med Henrik Schramm Rasmussen fra DI (Dansk Industri), og søger p.t. ekstern funding til projektet. Her er der fokus på at drive virksomhedens arbejde fremad gennem oplæg, inspiration, værktøjer og individuel sparring. Her deltager I typisk flere fra hver virksomhed, og det er en fin kombination til kurset.

Du finder mere information om forløbet her.

Der bliver rift om pladserne.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt