Vil du være med i et nyt spændende projekt om bæredygtige forretningsmodeller?

 I Arrangementer

Industriens Fond, Grønlands Erhverv og CSR Greenland lancerer nu et ambitiøst projekt under overskriften ”IPUK – med kurs mod bæredygtig forretning”. Formålet er at skabe vækst og arbejdspladser i Grønland med bæredygtige forretningsmodeller og FNs Verdensmål.

Projektet giver mulighed for 10 udvalgte virksomheder for at få masser af inspiration, ny viden og konkrete værktøjer til at arbejde med bæredygtighed over 4 “Bootcamps”, workshops og individuel sparring. Her er altså virkelig mulighed for at tage en reelt skridt fremad i forhold til bæredygtige forretningsmodeller.

Er det interessant for jer? Så kontakt Ulla Lynge hos CSR Greenland for mere information enten på telefon 53 37 16 eller skriv til ulla.lynge@csr.gl

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt