Kursus for Selvstyrets Departementer og funktioner: Integration af Verdensmåle

 I Arrangementer

To dages interaktivt kursus med fokus på at skabe en god forståelse af Verdensmålene, inspiration fra nordiske cases og et konkret fokus på, hvordan Selvstyrets departementer kan integrere og synliggøre Verdensmålene både overordnet, i konkrete projekter og i det daglige arbejde. Formålet er at skabe en fælles forståelse på tværs af organisationen, der kan fremme integrationen af Verdensmål og bæredygtighed.

Læs mere her

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt