Invitation til IPUK konference

 I Arrangementer

11 grønlandske virksomheder har i løbet af 2021 arbejdet og sat fokus på deres strategiske arbejde med bæredygtighed gennem IPUK-projektet. Projektet slutter med denne konference, der præsenterer nogle af virksomhedernes erfaringer og foreløbige resultater.

Som resultat af projektet præsenteres en ny drejebog, som henvender sig til andre grønlandske virksomheder, der ønsker at høste erfaringer fra IPUK-projektet. Drejebogen udgives på grønlandsk og dansk.

På konferencen lanceres desuden et helt nyt initiativ: IPUK Kompetencecenter for Verdensmål.

Deltag i denne halvdags online-konference, hvor det sættes fokus på, hvordan Grønland kan skabe vækst med afsæt i en bæredygtig udvikling.

 

Dato: 14. december 2021

Sted: Online

Tilmelding: csr@csr.gl

Senest: 12. december 2021

Se programmet her

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt