ESG og Bæredygtighedsuddannelse

 I Arrangementer, Nyheder

Med 4 dages teori i Ilulissat og efterfølgende 3 dage i Nuuk med mulighed for intensiv diskussion og introduktion til værktøjer, gennemførte CSR Greenland i marts den årlige ESG og Bæredygtighedsuddannelse med god tilslutning fra mange af vores medlemmer.

Uddannelsen bød bl.a. på et solidt overblik over bæredygtighedsagendaen, en introduktion til klima, biodiversitet, menneskerettigheder, anti-korruption, bæredygtighedsstrategi, vigtige rammeværk og lovgivning – med masser af praktiske eksempler.

Samlet set har flere end 150 personer gennemført uddannelsen over de sidste år. De danner i dag et stærkt netværk af bæredygtighedseksperter og – interesserede.

I 2024 havde vi bl.a. fornøjelsen af deltagere fra Air Greenland, Mittarfeqarfiit/KAIR, KNB, KNI, Royal Arctic Line, Departementet for Klima m.m., Hotel Arctic, GrønlandsBANKEN, PolarOil og SIKUKI

CSR Greenlands kommende kurser m.m.

Skal du med på studietur i juni 2024? tjek info her:

CSR Greenland tilbyder kursus i Bæredygtighedskommunikation i august 2024: Se her

og

IPUK – Bæredygtighed i forretningen i 4. kvartal 2024 (hold øje med nærmere info)

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt