Medlemskab

Sammen gør vi en forskel

CSR Greenland er en forening med over 50 medlemsvirksomheder. CSR Greenland blev stiftet i 2010 med henblik på, at virksomhederne i fællesskab udvikler og samarbejder om virksomhedernes sociale ansvar i Grønland.

CSR Greenland arbejder sammen med sine medlemsvirksomheder med indsatser indenfor social ansvarlighed og bæredygtighed.
Med indførelsen af FN’s Verdensmål i 2015 er disse mål desuden blevet et fast element i CSR Greenlands indsatser.

CSR Greenland har en række partnerskaber, heriblandt med kommunerne i Grønland, Selvstyret og forskellige organisationer, hvor vi samarbejder om at gøre en forskel.

FN’s Verdensmål

CSR Greenland bidrager sammen med sine medlemsvirksomheder og gennem partnerskaber til at udbrede viden om FN’s Verdensmål. Dette sker gennem arrangementer og events; kurser og videndeling; indsatser; og andre engagerende tiltag.

De 17 verdensmål er væsentlige for os alle. Gennem partnerskaber og fælles indsats kan vi sammen gøre en forskel. CSR Greenland er som medlemsbaseret forening katalysator for, at Grønland aktivt deltager i arbejdet med FN’s Verdensmål.

Sådan kommer du i gang med at arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed

Vi hører gerne fra dig/jer!

CSR Greenland kommer ud til mange bosteder i Grønland og samarbejder med lokale aktører om ovennævnte indsatser. CSR Greenland og book gerne et møde. Vi glæder os til at høre fra dig/jer og til at være i dialog med dig og din virksomhed.

Medlemskab

Prisen for medlemskab er fastsat efter antallet af ansatte i virksomheden.

Medlemmer med under 25 ansatte: 5.500 kr. pr. år
Medlemmer med 26-100 ansatte: 16.500 kr. pr. år
Medlemmer med over 100 ansatte: 55.000 kr. pr. år

Bliv medlem

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt