24.11 CSR Kursus – Fra idé til strategi

 I Nyheder

Den 24. november kl. 8.00 – 15.00 kan du komme på CSR kursus med titlen ’fra idé til strategi’ . Kurset sætter dig istand til at komme godt igang med CSR i din virksomhed eller organisation, og henvender sig til både små og store virksomheder. Du får redskaberne til at finde jeres fokusområder og lave en mere strukturet indsats – og dermed muligheden for at få mere ud af CSR arbejdet..
Kurset afholdes hos GA i Nuuk. Tilmelding nødvendig.

Hvis din virksomhed overvejer eller er ved at skulle igang med at arbejde med CSR så er det her kurset for dig. Her hjælper vi dig med at komme fra idé til strategi.
Du får en grundig indføring i de centrale begreber og får en introduktion til de vigtigste arbejdsredskaber til analysefasen. Med den værktøjskasse er du klar til at gå hjem og gå igang med at forberede virksomhedens CSR arbejde.
Kurset har fokus på at gennemføre den analysefase som er nødvendig for at virksomheden kan blive afklaret med hvilke områder på CSR agendaen, som der skal arbejdes med fremadrettet. Det handler om at finde ud af hvad der er væsentligt for virksomheden – og derudfra arbejde med at lave en CSR strategi.
Målgruppen for kurset er medarbejdere og ledere i virksomheder eller organisationer, der skal igang med CSR. Det kan være indkøb, personaleafdelingen, kommunikation, marketing, økonomi osv. CSR arbejdet kræver ofte en arbejdsgruppe på tværs af organisationen, og det kan være en god idé hvis flere personer fra virksomheden kan deltage. Så får I i fællesskab mulighed for at lave fundamentet for det videre arbejde.
Kurset henvender sig både til virksomheder og offentlige organisationer – vi vil behandle begge typer af organisationer og deres særlige forhold.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt