Få pladser tilbage på forårets uddannelse i Verdensmål, CSR og Bæredygtighed

 I Arrangementer

Bliv uddannet til at drive og lede organisationens arbejde med Verdensmålene, CSR og bæredygtighed. På 6 dages uddannelse i marts og maj og 3 dages studietur får du både det teoretiske overblik såvel som de praktiske redskaber til at lave strategi, designe de rigtige indsatser og rapportere på jeres arbejde – samtidig med du får masser af inspiration til jeres eget arbejde. Vi har nogle få pladser tilbage på forårets uddannelse, så skriv til csr@csr.gl hvis du vil være med. Du kan finde hele programmet her.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt