Viden & Vækst – Erhvervsudvikling og Innovation i Arktis

 I Arrangementer

Deltag i en spændende konference om ”Viden & Vækst – Erhvervsudvikling og Innovation i Arktis”

Arctic Consensus afholder i samarbejde med Aalborg Universitet ved AAU Arctic, en Erhvervskonference, med titlen ”Viden & Vækst – Erhvervsudvikling og Innovation i Arktis”. Konferencen finder sted digitalt den 16 og 17. marts 2021, begge dage fra kl. 12.00 – 16.00.

Programmet indeholder en åbningstale ved Jenis av Rana, Landsstyremedlem for udenrigspolitik og uddannelse, samt indspark fra forskere og erhvervsledere i Arktis. Den første dag fokuserer på mulighederne og værdiskabelsen, i samarbejdet mellem forskningen og erhvervslivet. På anden dagen ser vi på strategisk samarbejde, og hvordan vi omsætter ideer til handling.

Klik her, for at læse mere om konferencen, se det fulde program og tilmelde dig (deltagelse er gratis). Siden vil løbende blive opdateret.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt