GrønlandsBANKEN har lavet en børnebog om tal

 I Nyheder

GrønlandsBANKEN har lavet børnebogen ”Appa besøger banken” i et univers hvor alle figurerne er dyr. I historien besøger Appa og hans klasse banken, hvor aataa viser dem rundt i forskellige afdelinger: ekspedition, callcenter og rådgiverne. Appa og hans klasse møder også en direktør. Historien er inspireret af projektet Qaqisa, hvor skoler besøger virksomheder.

Bogen henvender sig til de 5-6 årige og opfordrer til at tælle genstande og svare på hvilke tal børnene kan genkende.

“Banken har i en årrække arbejdet for at udbrede finansiel forståelse hos unge og voksne, og vi håber på at bogen kan være med til at lære om basal talforståelse hos de mindste f.eks. igennem godnatlæsning”, siger Administrationsdirektør Carsten Th. Pedersen.

Bogen vil blive sendt til alle 1. klasser i årgang 2020/2021.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt