Partnerskab om QAQISA

 I Nyheder

CSR Greenland, Center for National Vejledning, Uddannelsesstyrelsen, skoleforvaltningerne i de fem kommuner i Grønland og Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke har indgået en partnerskabsaftale med fokus på folkeskolen.

Formålet er at opfordre til og støtte initiativer i folkeskolen, som med udgangspunkt i QAQISA styrker samarbejdet mellem skolen, vejledningen og erhvervslivet. QAQISA vil være med til, at eleverne i forlængelse af folkeskolen får flere kompetencer til at træffe kvalificerede uddannelsesvalg.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt