Vejlederseminar

 I Nyheder

CSR Greenland deltog den 1. og 2. juni i et vejlederseminar, arrangeret af Majoriaq, Nuuk.

Omdrejningspunkt for seminaret var vejledning i såvel folkeskolen som på ungdomsuddannelser og andre uddannelsesinstitutioner.

CSR Greenland fremlagde erfaringer fra projektet QAQISA – brobygning mellem skole og erhverv. Skoleelever har i gennem QAQISA’s treårige projektforløb hvert år evalueret bl.a. på den vejledning de har modtaget om uddannelsesmuligheder, deres vurdering af skolepraktik, virksomhedsbesøg og også deres vurdering af om dette har bidraget til at de er blevet afklaret med hensyn til deres valg af uddannelse.

Deltagerne på seminaret bidrog med input, som Majoriaq vil anvende til udarbejde af en fælles strategi på vejledningsområdet i Kommuneqarfik Sermersooq.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt