Tilføj CSR Greenland logo til din signatur

 I Nyheder

Medlemmer af CSR Greenland kan anvende foreningens logo i deres markedsføring, publikationer, hjemmeside og lignende, samt i deres mailsignatur.

Oplysning om farvekode kan fås ved henvendelse til csr@csr.gl

Alle andre, inklusive pressen og øvrige medier bedes henvende sig til CSR Greenland’s sekretariatet og oplyse om formålet for ønsket om anvendelse af foreningens logo.

Henvendelse kan ske til csr@csr.gl

Om logoet

Det kan fremstå i positiv og negativ og bruges i de farver der er vist nedenfor. Kendetegnet består af en dynamisk oval cirkel med prikker udformet som landet Grønland samt bogstaverne CSR for Corporate Social Responsibility. Det symboliserer at vi sammen kan skabe det gode og nyttige partnerskaber og dialoger på tværs af sektorer, og at vi kan skabe bæredygtig udvikling og vækst ved at løfte I flok.

CSR Greenlands logoer kommer I forskellige farver:

Hent hele logopakken her

Guide til tilføjelse af CSR Greenland logo til signatur

Forbehold

CSR Greenland’s logo må ikke anvendes til formål, aktiviteter eller arrangementer, der er uforenelige med foreningens formål. Logoet må ej heller anvendes til vildledende formål.

CSR Greenland kan som forening ikke drages til ansvar for tab, skader af nogen art, der direkte eller indirekte måtte være som følge af ikke korrekt anvendelse af foreningens logo.

CSR Greenland kan ikke drages til ansvar overfor tredjemand i forbindelse med krav, som følger af brugerens anvendelse af foreningens logo og som skyldes brugerens handlinger eller undladelser.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt