NY DEADLINE for IPUK 2023 Express

 I Arrangementer

GØR DIN FORRETNING FREMTIDSPARAT OG KONKURRENCEDYGTIG MED EN BÆREDYGTIG STRATEGI

IPUK – en gennemtestet succes

CSR Greenland og Grønlands Erhverv gennemførte i 2021 et pilot-program med støtte fra Industriens Fond. Her gennemgik 11 grønlandske virksomheder en strategiproces med fokus på at fremtidssikre deres forretning ved at sætte fokus på bæredygtig strategi.

På basis af IPUK har CSR Greenland udviklet en gennemtestet proces for, hvordan I som virksomhed kan arbejde med bæredygtighed på en måde som styrker forretningen. Se IPUK’s drejebog her.

Med de erfaringer, vi har samlet i IPUK programmet, har vi udarbejdet et skarpt program til dig og din virksomhed. Det kalder vi for ”IPUK EXPRESS 2023’.

Hvad er IPUK Express 2023?

IPUK EXPRESS 2023 er et koncentreret og fokuseret forløb, som hjælper dig med at skabe en bæredygtig strategi til gavn for din forretning.

Vi hjælper dig med at skabe klarhed over, hvad bæredygtighed er for jeres forretning, hvor I skal fokusere og hvordan det kan skabe forretningsmæssig værdi.

Det gør vi over et kombineret forløb med undervisning, inspiration, arbejdstid og feedback – i en gruppe af 8-12 virksomheder, der bruger hinanden som sparringspartnere som supplement til forløbets to tovholdere fra CSR Greenland.

Undervejs arbejder I med virksomhedens strategi for bæredygtighed – og får masser af inspiration og nye idéer med på vejen.

Hvem er det for?

IPUK EXPRESS 2023 henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher – men du kan også have stor gavn af forløbet som større virksomhed eller som iværksætter. Metoderne er de samme, og vi skal nok hjælpe med at få det hele skaleret så det passer til din virksomhed.

Erfaringsmæssigt får I mest ud af deltagelse hvis ledelsen er med – mindst med en repræsentant. Og det giver mest værdi for jer hvis I er mindst 2 fra virksomheden.

I skal være indstillet på, at forløbet kræver en indsats i forhold til analysearbejde, lidt læsning og sparring – og at jeres udbytte afhænger af det.

Vi har gode erfaringer med at arbejde med virksomheder, hvor I sidder som datterselskab i Grønland og har en strategi fra moderselskabet, som I så skal have til at leve i Grønland.

Hvad er det i praksis?

Vi arbejder i tre ‘Bootcamps’ – koncentrerede, hele dage, hvor vi virkelig flytter os fremad.

Bootcamp 1: Overblik over bæredygtighedsagendaen og introduktion til de strategiske værktøjer

Bootcamp 2: Strategigrundlaget – kortlægning, interessenter, væsentlighed

Bootcamp 3: Strategivalg – målsætninger, fokusområder og fravalg

Hele forløbet foregår over 5 uger med bootcamp 1 og 2 tæt på hinanden.

Datoer og priser

Bootcamp 1: TBA

Bootcamp 2: TBA

Bootcamp 3: TBA

Pris: 16.000 kr.

Hvad er inkluderet?

Undervisning, sparring, let forplejning under bootcamps og materialer.

Tilmeldingsfrist: 20. jan. 23

Tilmelding: csr@csr.gl

Vores team

Ulla Lynge

Sekretariatsleder i CSR Greenland

Projektansvarlig

ulla.lynge@csr.gl

Ivinnguaq Kristiansen 

Projektleder i CSR Greenland

Sociale medier og support

ivinnguaq.kristiansen@csr.gl

Henrik Schramm Rasmussen

Konsulent, Mind Your Business

Projektkoordinator

Henrik@Mind-your-business.dk

Anne Mette Christiansen

Senior Rådgiver, CSR Greenland

Bæredygtighedsekspert

anne.mette.christiansen@gmail.com

 

Hent informationen som pdf her

 

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt