Bæredygtighed, ESG og Verdensmål i Grønland – uddannelse 2023

 I Arrangementer

Bemærk nye datoer!

Bliv uddannet til at drive og lede organisationens arbejde med Verdensmålene, ESG og bæredygtighed!

Efterspørgsel efter bæredygtighedskompetence har aldrig været højere i Grønland – både blandt virksomheder og offentlige organisationer. Uddannelsen er designet til dig lige meget om du er i en virksomhed, i Selvstyret eller kommunerne eller i en organisation.

På totalt set 9 dage får du både det teoretiske overblik såvel som de praktiske redskaber til at lave strategi, designe de rigtige indsatser og rapportere på jeres arbejde – samtidig med du får masser af inspiration til jeres eget arbejde fra både grønlandske og nordiske virksomheder!

Vi har mere end 100 grønlandske bæredygtigheds-ambassadører, som har gennemført uddannelsen. Det er nu femte gang, at vi gennemfører – og dermed vokser det stærke bæredygtighedsnetværk i Grønland sig endnu større. Undervisningen svarer niveaumæssigt til MBA uddannelserne på CBS Executive i København.

Kurset er designet så det passer godt til CSR Greenland’s IPUK forløb for virksomheder, som har en mere hands-on tilgang, mens kurset her hjælper dig med at forstå drivkræfter, principper og diskussioner på bæredygtighedsområde.

Pris: 26.500 kr.

Tilmeldingsfrist: 16. januar 2023 til csr@csr.gl. Bemærk at tilmelding er bindende efter 16.1.

Sustainability uddannelsen foregår i Nuuk  31. januar – 3. februar hos Grønlands Erhverv og 14. – 17. marts 2023 i København.

Læs mere her

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt