Børnedemokrati i Sisimiut

 I Nyheder

Børnedemokrati er et pilotprojekt i Sisimiut, som skal give børnene indflydelse og medbestemmelse i deres boligområde.

Projektet køres af INI A/S og projektleder Stine Konradi fra Konradi – Liv i og mellem husene, som har stor erfaring med børnedemokrati i Danmark. Der er stor opbakning til projektet fra lokalsamfundet, og samarbejdspartnerne er blandt andet Qeqqata Kommunia, Nalunnguarfiup Atuarfia og Politiet i Sisimiut.

Siden februar har børnedemokraterne være i gang med aktiviteter. Børnedemokraterne har netop været til deres første børnemøde. På børnemødet arbejdede de med løsningforslag til, hvordan man kan gøre deres boligområde til et bedre sted. På den forrige aktivitet, fotosafarien, tog børnedemokraterne billeder af de ting, der kan blive bedre i deres boligområde, og de valgte at fokusere på skrald, graffiti/hærværk og sikkerhed.

I november skal børnedemokraterne mødes til endnu et børnemøde. I fællesskab skal de beslutte, hvilken ide de vil arbejde videre med, og hvordan de vil føre den ud i livet.

Kontaktinformation: Birgithe Christensen og Martina Sommer, kommunikation@ini.gl

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt