Ny CSR Task Force hos Royal Arctic Line A/S

 I Nyheder

Hos Royal Arctic Line er der fokus på revitalisering af rederiets arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed, hvor formålet er at opdatere rederiets CSR-strategi fra 2012.

I den forbindelse er der oprettet et CSR Task Force, bestående af medarbejdere fra forskellige afdelinger.
”Som Selvstyreejet selskab er det vigtigt, at vi har fokus på samfundsansvar og bæredygtighed fordi vi med vores vigtige rolle og størrelse i de lokale samfund kan være med til at løfte vigtige opgaver, som uddannelse og omstilling til mere grøn forsyningskæde til og fra Grønland, som vil gavne hele landet mange år i fremtiden”,
siger Head of International Ports and Projects, Daniel Danielsen, der er en del af Task Force gruppen.
Formålet er at styrke den strategiske indsats og selskabets bærerdygtighedsprofil.
Arbejdet med samfundsansvar har aldrig været sat på hold, men der er et behov for at sætte nye og konkrete mål, så det kan blive synligt hvad selskabet arbejder med.

For nærmere information kontakt Strategisk Projektleder Line Tarp Direktionssekretariatet, tlf.: 34 91 06, e-mail: lint@ral.gl

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt