Nyt acceleratorforløb med fokus på bæredygtighed og Verdensmål skudt i gang

 I Nyheder

Greenland Holding, Mælkebøtten, Royal Arctic Line og Maniitsoq Sundhedscenter vil sætte fart på deres arbejde med bæredygtighed og Verdensmålene!

De har derfor meldt sig til CSR Greenlands koncentrerede ’Accelerator-forløb’, hvor virksomhederne over et par måneder både får fagligt input, 1-til-1 sparring og masser af inspiration.

I midten af oktober startede CSR Greenland sit andet acceleratorforløb op med fokus på at hjælpe en mindre gruppe virksomheder med at få sat fart på bæredygtighed og verdensmåls-indsatsen. Programmet består af fire halv-dagsmoduler, hvor de deltagende virksomheder kommer ned i substansen og får lov at arbejde med kortlægning, udvikling og måling af deres indsats. Imellem sessionerne er der masser af ’hjemmearbejde’ med fokus på at tage skridt mod en mere systematisk indsats, som følges op af sparringsrunder med CSR Greenlands sekretariat.

Sidste år var Qalut Vonín, Sikuki, INI a/s, TELE-POST, Kommuneqarfiik Sermersooq og Asiaq med i forløbet og fik dermed prioriteret de Verdensmål, hvor de kan gøre den største forskel.

Nåede du ikke med på accelerator-forløbet? – så hold øje med næste mulighed i foråret 2021!

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt