I fokus: Mød Verdensmåls-stjernerne i Maniitsoq!

 I Nyheder

Nogen gange findes de fantastiske eksempler på de mest uventede steder! I CSR Greenland møder vi ofte virksomheder, som gør en god indsats i forhold til bæredygtighed – men vi er i blevet særligt imponerede over den indsats, som ledere og medarbejdere har lavet i Manitsooqs sundhedscenter for at integrere Verdensmål og bæredygtighed. De har fået styr på deres egen påvirkning, og er blevet en stærk rollemodel for sundhedsvæsenet i hele landet. De har lavet en fin film om arbejdet, som du kan se her.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt