Deltag i Saligaatsoq 2021!

 I Nyheder

Saligaatsoq er oprydningsdagen, som man afholder i forskellige lokaliteter, efter sneen er smeltet. Saligaatsoq er den største koordinerede oprydningsindsats i Grønland, som alle byer og flere bygder afholdte i 2020. Under oprydningsdagen, bliver der samlet megen affald op og på den måde opnår vi i fællesskab, at vores omgivelser bliver renere.

Et fælles projekt
CSR Greenland i samarbejde med sine medlemmer og samarbejdspartnere opfordrer alle byer og bygder i Grønland til at deltage. I dette samarbejde, som bliver koordineret lokalt, vil vi sikre, at de fleste mennesker har mulighed for at deltage og på denne måde, fjerner vi i fællesskab affald fra naturen. Saligaatsoq bruges også til at skabe opmærksomhed på det sociale medier, at miljøforureningen er et problem.

Indflydelse
Oprydning alene vil ikke løse at affald ender i vores omgivelser, men påvirkningen hos borgerne vil være:
– Ændring af enkelte menneskers adfærd
– at skabe opmærksomhed om affald i vores omgivelser
– påminde samfundet og myndighederne om, at der burde gøres noget ved problemet

Værdierne i Saligaatsoq er:
– Handling
– Inddragelse
– Samarbejde

Hvornår vil I afholde oprydning i jeres by eller bygd? Hvem er tovholder og hvem vil deltage i planlægningen?
I er velkommen til at deltage i Saligaatsoq som frivillige, som gruppe, som forening og som virksomhed. Deltag i den lokale planlægningsgruppe eller hvis der ikke er det, opret én.

Lad os i fællesskab holde vores lokale omgivelser rene.

Hent vejledningen til planlægning her: www.csr.gl
Kontakt CSR Greenland:
Email: csr@csr.gl
Telefon: +299 36 37 18

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt