Nuuk i bæredygtighedens tegn

 I Nyheder

På vej mod bæredygtighedscertificering af Nuuk

Nuuk er fortsat på vej mod at blive verdens første hovedstad, der opnår certificering som bæredygtig turistdestination. Når Nuuks nye lufthavne bliver bygget forventes en stigning af turister fra hele verdenen. Det bliver en spændende tid for byen, der vil medbringe en stor økonomisk vækst.

Derfor arbejder Sermersooq Business for at denne udvikling sker på en bæredygtig måde. Det vil sige at befolkningens livskvalitet skal løftes med turismen, ikke forringes. For at nå det mål samarbejder Sermersooq Business med EarthCheck, som certificerer og rådgiver destinationer i hele verdenen imod en bæredygtig udvikling. Projektet sker i samarbejde med bl.a. Nukissiorfiit, Grønlands Statistik, ESANI, Visit Greenland, Nuuk Water Taxi og Greenland Escape.

I oktober 2020 modtog Nuuk ”bronze benchmarking” for at markere første skridt mod bæredygtighedscertificering. Det forventes at Nuuk bliver certificeret som verdens første bæredygtige hovedstadsdestination i løbet af 2021.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt