QAQISA – er godt i gang

 I Nyheder

QAQISA er i gang i Nanortalik, Narsaq, Qaqortoq, Paamiut, Nuuk, Maniitsoq, Sisimiut, Aasiaat, Kangaatsiaq, Qasigiannguit, Qeqertarsuaq, Ilulissat, Upernavik, Uummannaq og Qaanaaq.

Og velkommen til Tasiilaq, som kobles på i marts.

Et partnerskab med de fem kommuner, Departementet for Uddannelser, Uddannelsesstyrelsen, Center for National Vejledning samt CSR Greenland styrker QAQISA indsatsen.

Alle steder er der entusiasme og vilje til at gøre en forskel for de unge. Jo flere der støtter op omkring at de unge tilvælger en uddannelse efter endt folkeskole, desto bedre.

Gennem virksomhedernes aktive deltagelse i QAQISA skærpes de unges drømme for en fremtid i beskæftigelse.

Interesse for QAQISA
CSR Greenland holder en hel del oplæg om QAQISA, – det gælder fra det politiske niveau til organisationer, NGO’er, virksomheder, skolefolk og mange andre som har en interesse i at bidrage til at unge tilvælger en uddannelse.

At gøre noget i fællesskab er vigtigt for CSR Greenland. Derfor er alle indsatser som styrker brobygningen mellem skole og erhverv vigtige, fordi de er med til at sikre at nutidens unge bliver til fremtidens arbejdskraft!

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt