Ny genbrugsbutik Atoqqik

 I Nyheder

Affaldscenteret i Nuuk byder velkommen til Atoqqik, en ny genbrugsbutik ved forbrænding, som sælger brugte møbler. Affaldsforbrændingen oplever at modtage mange møbler, som er i meget god stand, som er for gode til at smide ud. Nogle ser praktisk taget ubrugte ud. Derfor ønsker Kommuneqarfik Sermersooq at bidrage yderligere til byens stærke genbrugskultur genbrugskultur.

Borgmester Charlotte Ludvigsen var tydeligvis glad for at være til stede ved åbningen af Nuuks nye genbrugsbutik, Atoqqik, hvor hun holdte tale omkring værdierne af genbrug og det smukke ved at lade noget gå videre, som man har været glad for.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt