Nye medlemmer

 I Nyheder

CSR Greenland er glade for at byde velkommen til nye medlemmer:

  • Greenland Holding
  • Greenland Ruby
  • Greenland Oil Spill Response
  • VisioBox
  • Nanortalik Malerforretning ApS
  • Nanco ApS
  • NAN VVS ApS
  • Grønlands Landsbibliotek

 

Greenland Holdning om medlemskabet

– I Greenland Holding er vi begyndt at arbejde mere strategisk med både FN’s Verdensmål og CSR-området som helhed. I den forbindelse er det helt oplagt for os at blive medlem af CSR Greenland. Vi ser frem til både at kunne hente inspiration og erfaringer fra CSR Greenlands arrangementer og projekter, og til samarbejdet med de andre medlemsvirksomheder. I Greenland Holding har vi til formål at understøtte erhvervsudviklingen i Grønland, og dette gør vi primært igennem vores datterselskaber Greenland Venture og Innovation Greenland, hvor der er en stor berøringsflade med især små og mellemstore virksomheder i det grønlandske erhvervsliv. Vi ser derfor også frem til at kunne bidrage til et øget fokus på CSR-arbejdet og arbejdet med FN’s Verdensmål i vores store netværk, fortæller Karsten Høy, administrerende Direktør i Greenland Holding.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt