Uden Nuuk Imeq var der intet retursystem

 I IPUK

Grønlands største tapperi af øl og læskedrik er Nuuk Imeq A/S og blev etableret i 1986.

Det er i dag ejet af Kommuneqarfik Sermersooq samt Carlsberg Group og Royal Unibrew. Og så er det én af de 11 virksomheder, der har valgt at gå offensivt ind i bæredygtigheds-agendaen i CSR Greenland projektet IPUK, som Industriens Fond støtter.

Det kræver en hel del logistik og samarbejdsaftaler at sikre forsyninger til afsidesliggende bygder og ikke mindst at få flaskeemballagen retur til Nuuk.

Det står Nuuk Imeq for i samarbejde med engrosvirksomheden KNI A/S og rederiet Royal Arctic Line A/S.

Men tapperiet tager med IPUK projektet et endnu mere proaktivt og bæredygtigt skridt for at blive skarpere på, hvor og hvordan virksomheden kan gøre en social, økonomisk og miljømæssig forskel for Grønland.

Peter Roland Nanna Nyholm Frederik Lange Rasmussen CSR Greenland #IPUK #verdensmål #Grønland #MindYourBusiness

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt