Bæredygtig turisme i Grønland

 I IPUK

Beboerne i Nuuk hører jævnligt eksplosionerne, når endnu et klippestykke sprænges for at gøre plads til en længere og bredere startbane i hovedstaden.

Om tre år står en ny international lufthavn færdig i Nuuk. Det betyder flere turister, og de forventer bæredygtig turisme.

Men hvad er egentlig bæredygtig turisme? Hvad er det præcis, turisterne forventer, og hvad skal en virksomhed i turismebranchen fokusere på?

Hotel Hans Egede er en af de virksomheder, der kan imødese flere turister. Virksomheden er én af de 11 frontløber virksomheder, der deltager i CSR Greenlands projekt ”IPUK – med kurs mod bæredygtig forretning”. Hotellet er med for at kunne arbejde mere strategisk med bæredygtighed.

For dem går bæredygtig turisme hånd i hånd med god forretning og spænder lige nu fra miljømærkning over sundhed og trivsel blandt gæster og medarbejdere til affaldssortering og elevpladser for de unge i Grønland.

Temaer, som virksomheden i den kommende tid bliver skarpere på, inden turisterne lander i den nye lufthavn.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt