Nyt medlem: Royal Arctic Line

 I Nyheder

Royal Arctic Line stilles i stigende grad over for nationale og internationale krav og forventninger, til at skulle forholde sig aktivt og konkret til bæredygtighedsagendaen.

Bæredygtighedsagendaen stiller krav til viden, ressourcer og sparring på tværs af virksomheder, og CSR Greenland kan tilbyde et netværk, som Royal Arctic Line ser frem til være en del af.

I foråret oprettede Royal Arctic Line en ny afdeling ”Sustainability, ESG & Compliance” og per 1. august i år ansættelses Rasmus Riley som ESG og Compliance Manager. Ansættelsen af selskabets nye ESG og Compliance Manager skal være med til at øge fokus og initiere selskabets arbejde med bæredygtighed, ESG-nøgletal og compliance indsatser.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med CSR Greenland, og vi glæder os til at deltage som aktive medlemmer af netværket.

Head of Sustainability, ESG & Compliance Line Tarp, Sommer 2022

 

Foto: Malik Arctica, Qaanaaq juli 2022, Royal Arctic Line A/S

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt