Arctic Cleanup

 I Nyheder

CSR Greenland er med i Nordic Coastal Cleanup netværket, som har en repræsentation fra CSR Greenland (Grønland), Hold Danmark Rent (Danmark), Ringrás (Færøerne), Keep the Archipelago Tidy Association (Finland), Hold Norge Rent (Norge), Håll Sverige Rent (Sverige), Arctic Marine Conservation Crew (Island) og Städa Åland (Åland). Formålet med netværket er at afholde kystoprydning i det nordiske lande og indsamle data om fundne affald. Ved hjælp af data vil man løbende undersøge hvor affaldet kommer fra og hvordan man kan forebygge at det ender i havet.

Netværket deltager også i Ocean Concervancy, som er International Coastal Cleanup. Organisationen har til formål at indsamle data fra hele verden ved oprydningsaktiviteter. Dialogen og samarbejdet mellem Nordic Coastal Cleanup samt Ocean Conservancy har affødt projektet Arctic Cleanup.

Holdet bag Arctic Cleanup kommer til Nuuk mellem 27.-29. juni 2022 og vil holde bl.a. møde med CSR Greenland, Plastic Not So Fantastic, WWF Grønland og ESANI A/S. Tanken er at Plastic Not So Fantastic bliver tovholder for projektet i Grønland og at der bliver afholdt kystoprydning samt dataindsamling i år eller næste år. Flere arktiske lande deltager også i projektet.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt