INI sætter CSR på dagsordenen

 I Nyheder

For nylig har INI A/S ændret proceduren for håndværkere og leverandører, så der ikke længere bruges prækvalifikation. Det har været et ønske fra alle parter at gøre det lettere at blive underleverandør til INI A/S.

I de nye håndværker- og leverandøraftaler har INI A/S skrevet ind, at det er et plus, hvis man kan fremvise CSR-politikker for miljø, arbejdsmiljø og antikorruption. En CSR-politik behøver ikke være noget fancy eller avanceret. Det kan blot være, at man har lærlinge, sorterer affald eller lignende.

INI A/S arbejder selv strategisk med CSR, og det er vigtigt for INI A/S, at samarbejdspartnerne også bidrager til lokalsamfundet. Ændringen af håndværker- og leverandøraftalen er en måde at sprede ringe i vandet, så INIs indsatser forhåbentlig kan påvirke andre aktører til at tage stilling til samfundsansvar. Sådan er INI A/S med til at sætte CSR på dagsordenen.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt