DELTAGELSE I GLOBAL COMPACTs NORDISKE NETVÆRKSMØDE HOS CARLSBERG

 I Nyheder

I alt 7 grønlandske virksomheder er underskrivere af FNs Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsdrift. Det giver bl.a. mulighed for at deltage i Global Compacts nordiske netværk, og den mulighed greb CSR Greenland og GrønlandsBANKEN i november, hvor netværket havde sit årlige nordiske træf i København.

Carlsberg var officiel vært for arrangementet, som blev holdt på det smukke gamle Carlsberg Museum, og blandt talerne var bl.a. Carlsbergs CEO Jacob Aarup-Andersen, Novozymes CEO Ester Baiget og Professor Andreas Rasche fra CBS. Programmet havde ikke mindst fokus på den stigende betydning af EU-lovgivning på ESG og bæredygtighedsområdet, den finansielle sektors ESG-krav til virksomheder og de mange forretningsmuligheder i bæredygtighed.

Foto: Anne Mette Christiansen, CSR Greenland/ Rambøll & Maja Marie Lyberth, ESG ansvarlig i GrønlandsBANKEN

 

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt