MASTERCLASS i ESG PÅ ISLAND           

 I Nyheder

Sammen med den færøske organisation Burdardygd kunne CSR Greenland i december 2023 inviterer sine medlemmer med til Reykjavik til en superspændende Masterclass med fokus på ESG i Nordatlanten, med solid økonomisk støtte fra NORA. For første gang kombinerede vi deltagere fra Færøerne, Grønland og Island i samme program for at få mulighed for at skabe et tættere netværk og få ny inspiration fra hinanden.

De fire dage i Reykjavik bød på super networking med islandske og færøske virksomheder, og ikke mindst stærke præsentationer om ESG og bæredygtighed, herunder klima, CSRD, biodiversitet og miljø fra en række islandske front runners som Icelandair, BRIM, FESTA – Center for Sustainability, Landsbankinn og Marel.

Fra Grønland deltog Nalik Ventures og Air Greenland, mens de færøske deltagere talte bl.a. Bakkafrost, Betri Bank, Føroya Tele, JK Petersen og MEST.

Turen var en stor succes trods den begrænsede grønlandske deltagelse, og har bl.a. resulteret i, at der månedsvis i 2024 vil blive inviteret til webinarer med skiftende oplægsholdere på tværs af de tre lande. Tilbuddet er åbent for alle CSR Greenlands medlemmer også.

FOTO: Inga Dóra Guðmundsdottir Markussen fra Air Greenland og Inoqut Kristensen fra Nalik Ventures deltog sammen med Anne Mette Christiansen fra CSR Greenland i Masterclass på Island i december.

Seneste Nyheder
Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt